Primora -Alakítható kapurendszer
Ügyfélszolgálat: +36 70 595 3568  |   E-mail: info@primora.hu
NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Ön az Internet Explorer olyan verzióját használja, amelyet az artbasket.hu nem támogat!
Kérjük használja a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 56 / 240-365 telefonszámon.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!

Kosár

Az Ön kosara üres!
Ugrás a kosárhoz

megtekintett termékek

Ön még nem tekintett meg terméket!

Bemutatkozás

Primora Kerítés: méretre alakítható kerítésrendszerek
 
Cégünk immáron több mint 15 éves múltra tekint vissza a magyarországi piacon. Az elmúlt évek tapasztalataira támaszkodva nyilvánvalóvá vált, hogy a precizitás, a minőség és szakértelem elengedhetetlen tényezői az egyedi és méretre szabható kerítések kivitelezése során.
A kerítés szerves része otthonunknak, sőt azzal kezdődik és végződik is egyszerre, ezáltal mindenki számára fontos a nyugodt otthon, ahol családjával együtt pihenhet, illetve értékeit is biztonságban tudhatja. A megfelelő kerítés és kapu véd, díszít és emeli az ingatlan értékét.
Egy kerítésrendszertől elvárjuk, hogy fokozza biztonság-érzetünket, ugyanakkor nem akarjuk, hogy mindezt az esztétikum rovására tegye.

Jelszavunk: Esztétikusan és biztonságban!

Szakértelmünknek köszönhetően sok elégedett vásárlót tudhatunk ügyfeleink közt hiszen a minőségi alapanyagokból, precíz munkavégzéssel elkészített kerítésrendszerek megbízhatóak, esztétikusak és biztonságosak.
Célunk, hogy a meglévő szakmai tapasztalatot, hátteret az elkövetkező években is megrendelőink szolgálatába állítsuk. Cégünk törekszik arra, hogy maximálisan kielégítse és megvalósítsa vásárlóink elképzeléseit.
Az elmúlt évek több ezer referenciamunkája, elégedett megrendelőnk, jó hírünk, kiváló szakembereink a garancia az esztétikus, időtálló és biztonságos kerítésre!

Webáruházunk azért készült, hogy Ön otthona kényelméből könnyen és egyszerűen vásárolhassa meg a saját igényeinek megfelelő kerítésrendszerét!

Jó böngészést kívánunk, egyben alig várjuk, hogy Önnek is bebizonyíthassuk egy kerítés is lehet műalkotás amelyben ötvöződik a látvány, harmónia, biztonság és elegancia egyaránt!
 
Jó vásárlást kívánva:
A Primora Kerítés csapata!
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése