Primora -Alakítható kapurendszer
Ügyfélszolgálat: +36 70 595 3568  |   E-mail: info@primora.hu
NEM TÁMOGATOTT BÖNGÉSZŐ!

Ön az Internet Explorer olyan verzióját használja, amelyet az artbasket.hu nem támogat!
Kérjük használja a Google Chrome, a Mozilla Firefox vagy az Internet Explorer legfrissebb verzióját!
További segítségért hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 56 / 240-365 telefonszámon.

Frissítsen egy korszerű böngészőre!

Kosár

Az Ön kosara üres!
Ugrás a kosárhoz

megtekintett termékek

Ön még nem tekintett meg terméket!

Garancia

Vásárlási garanciánk

A Primora Kerítés Webáruház az általa eladott, horganyzott termékekre 10 év rozsdásodás elleni garanciát vállal. A garanciaszolgáltatások teljesítésének feltételei, lebonyolítása az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.
Kérjük, a számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával, érvényesíthető.
A garanciaigényt írásban kell bejelenteni, mellékelve a garancia levelet és a vásárlást igazoló számlát.
A Kerítés Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a javítási munkát saját munkatársai, vagy megbízottja végezze el.

Minőségi garancia
Amennyiben a megvásárolt termékekkel kapcsolatosan minőségi problémája adódna, kérjük, írja meg reklamációja okát és juttassa vissza címünkre Kerítés Kft., 5000 Szolnok Külterület 0585/5 hrsz. címre. Amennyiben telefonon szeretne ügyfélszolgálatunkkal beszélni, hívja a 06-56-526- 195 telefonszámot.
 
Szolgáltatásunk garanciája
Amennyiben szolgáltatásunkkal bármilyen problémája adódna, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Igyekszünk problémáját mielőbb megoldani.
 
VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA
 
14 nap visszavásárlási garancia. Ha a termék nem felel meg az elképzeléseinek, és 14 napon belül érvényesíti visszavásárlási igényét a 17/1999. Kormányrendelet értelmében minden kötöttség nélkül visszafizetjük az árát.
 
Az elállási jog feltételeiről:
Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a Kerítés Kft. köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön, azaz a fogyasztó viseli. A fogyasztót ( Önt ) ezen felül egyéb költség nem terheli. A Kerítés Kft. azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.
Írásban történő elállás esetén a vevőnek elegendő az elállási nyilatkozatát, igazolható módon, 14 munkanapon belül feladni mely feladásnak a költsége önt terheli, ami után a visszavásárlási garancia a fentebb leírtak alapján érvényesíthető.
 
 
A távollevők között kötött szerződés: (17/1999. Kormányrendelet)
 
A Kerítés Kft, H-5000 Szolnok. Külterület 0585/5 hrsz. székhelyű vállalkozás (melynek adószáma: 14638237-2-16; cégjegyzékszáma: 16 09 010775; telefon száma: +36/56-526-195 a primorakerites.hu Internetes áruház üzemeltetője. Mely áruházat az Internet és egy megfelelő eszköz használatával, amit a teljesség igénye nélkül: személyi számítógépnek, mobilkommunikációs eszköznek (mobiltelefonnak), hordozható számítógépnek is hívhatnak a http://www.primorakerites.hu cím megfelelő helyre való beírása után érhetnek el.
 
Mivel a szerződés úgy jön létre a fogyasztó, mint vevő és a fogyasztónak nem minősülő szervezet, esetünkben a Kerítés Kft. között hogy a szerződés megkötéséhez egy távközlő eszközt használunk a szerződést távollevők között kötött szerződésnek nevezzük.
A Primorakerites.hu internetes áruházban mindazok vásárolhatnak, akik regisztrálták magukat honlapunkon és ezzel vásárlási feltételeinket, elfogadták. A Kerítés Kft a szerződés megkötése előtt de legkésőbb a szerződés megkötésekkor köteles a vevőt tájékoztatni a kormányrendeletben leírt feltételekről. Így primorakerites.hu internetes áruházba való regisztráció a távszerződés elfogadásához (feltételezett elolvasásához) kötött, az álltalános szerződési feltételek elfogadásával. Regisztrálni illetve meglévő adatainkkal belépni, azokat módosítani  legalább egy termék kosárba helyezése után lehetséges. Regisztráció után azonnal megkezdhetik vásárlásukat a Primora Kerítés Online Áruházban.
A Megrendelőlap elküldésével és annak a Kerítés Kft  által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Primorakerites.hu Webáruház (Kerítés Kft., H-5000 Szolnok, Külterület 0585/5 hrsz.; adószám: 14638237-2-16; cégjegyzékszám: 16 09 010775; mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között mely megkötendő szerződés a hatályos jogszabályok alapján nem minősül írásban foglalt szerződésnek, így iktatásra sem kerül! A szerződés nyelve magyar és magyar nyelven került megkötésre.
A szerződés megkötése előtt kötelesek vagyunk a fogyasztót tájékoztatni.
 
A cégadatokról:
Cégnév: Kerítés Kft
Székhely: H-5000 Szolnok. Külterület 0585/5 Hrsz.
Cégjegyzék szám: 16-09-010775
Adószám: 14638237-2-16
 
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságairól:
A szerződés tárgya a Kerítés Kft. által üzemeltetett internetes áruházban megvásárolható valamennyi árucikk, melyeket részletes szerelési útmutatóval szállítunk ügyfeleinknek.
 
Az ellenszolgáltatásról:
Beleértve az ellenszolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb fizetési kötelezettségeket is. Az ellenszolgáltatás a termék ára, a kapcsolódó fizetési kötelezettségek a vásárolt termék kiszállítási díját jelentik. A termékek mindenkori ára a termék adatlapján található, amely Magyar Forintban értendő és tartalmazza a mindenkori ÁFA-t.
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése